Randig patéEn annorlunda och färgglad rätt.
Vit fyllning
Gul fyllning
Grön fyllning
Tomatsås
Koka alla grönsakerna mjuka i vatten och buljongpulverblandningen. Mixa dem enligt grupperna ovan. Blanda i mjöl och kryddor samt yoghurt. Smörj en avlång form, t.ex. en brödform med olja. Lägg i färserna, en i taget och släta till ytan emellan. Täck med aluminiumfolie och grädda i 200 grader i 1 timme. Låt svalna och stjälp upp. Kan serveras med varm eller kall tomatsås.
Läsarkommentarer
Skulle vara kul med en bild, så man vet vad man ger sig in på. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! EfterrätterFavorit chokladNågon mer än jag som gillar choklad? Baka chokladkakan som slår de mesta i efterrättsväg! SoppaSoppa räddar vardagenEn gryta full med ångande tomatsoppa, till det en bit gott bröd. Vad sägs om en sådan vardagsmiddag? GratängreceptGoda gratänger värmer
Att låta middagen sakta koka samman i ugnen medan man själv dukar är en bra början på en god kväll. Bekvämt, tidseffektivt men framförallt gott! |
|
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar
Hur mycket vatten och hur mycket buljongpulver?