Peanut butter cookiesHelt oemotståndliga små spröda kakor som bakas med osötat jordnötssmör. Du behöver
Gör så här:ca 15-20 stycken Sätt ugnen på 175 grader. Blanda jordnötssmör, rårörsocker, sirap och olja i en skål. Blanda vetemjöl, vaniljpulver och bakpulver och arbeta sedan ihop med jordnötssmörsblandningen till en deg. Smaka eventuellt av med salt. Forma matskedsstora bollar av degen, platta ut i handen och lägg på plåt med bakplåtspapper. Grädda i cirka 12-15 minuter, tills kakorna fått fin färg. Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Anna och Maria
10 maj 2018
Smakmässigt bra! Degen höll dock tyvärr inte ihop. Vi tillsatte MYCKET olja för att få den arbetbar men ändå blev den väldigt smulig i konsistensen. Antagligen är det bättre att tillsätta något bindande, som t.ex. kikärter. Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
osignerat
13 december 2015
testade men det blev inte bra, torra och smuliga. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! FrukostbullarMjuka gifflarNybakade, mjuka gifflar med smör, marmelad och ost är riktig lyx. Baka några plåtar med morgonglädje! PajreceptViltpaj som värmerPaj är både fest- och vardagsmat. Inte konstigt: En rätt som både är lättlagad, går att variera så mycket och dessutom kan smaka helt underbart är ju svårslagbar. Till vardags lagar vi gärna standardpajerna, de recept vi gjort många gånger. Visste du att ett av de absolut mest populära recepten på paj är just köttfärspaj? Prova att förnya den uppskattade pajen och gör en god variant på viltfärs i stället! Laga viltpaj med skogssvamp eller champinjon från frysen eller butiken. Eller har du kanske torkad svamp kvar? Enbär ger god krydda och du får en paj med både mer och vildare smak än den vanliga. God helg önskar pepparochsalt.se! |
|
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar
Mina blev perfekta och supergoda!
Tack för det receptet!