![]() ![]() NöttårtaAprikos och banan blir en god fyllning i denna nötiga tårta! Du behöverReceptet är för 6 personer. Botten
Fyllning
Garnering
Gör så här:Smörj en kakform som rymmer minst en liter med olja eller matfett. Strö i grahamsgrynen. Hacka nötterna och blanda ner i en skål med vetemjölet, sojamjölet, bakpulvret och de hackade dadlarna. Rör matfettet och sockret poröst i en annan skål och tillsätt rumsvarm havremjölk till denna. Blanda samman bunkarnas innehåll och häll i den smorda och ströade formen. Grädda kakan i nedre delen av ugnen, i cirka 45 minuter med 175 graders värme. Låt kakan stelna något innan den tas ur sin form. Låt svalna. Dela i två bitar med en brödkniv. Fyllningen: Mosa bananen och blanda med aprikosmarmeladen. Bred fruktmoset på den nedre bottnen. Lägg på den övre bottnen och garnera med vispad sojagrädde och hela vindruvor. Strössla över hasselnötskrosset. ![]() ![]() 23 januari 2009
Oh yeah oh yeah! ![]() ![]() ![]() 1 maj 2012
Eller hur! x3 ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
ska prova denna nu, dock med annan torkad frukt än dadel