Kommentar av
Arisu
23 februari 2011
Det finns även Melatin, vilket är utvunnen ur rödalger... men denna behövs också kokas upp i lite vätska innan den används (har prövat till en blodbål för en vegan) MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! Läcker puddingSmakfull squashSquash brukar växa så det brakar i augusti. En god pudding till efterrätt eller lunch kanske? HallonHallonår hela åretNär man kämpat sig genom snåret och fintat hallonmaskarna är det bara ren njutning kvar. Tårta fylld med halloncurd, någon? KycklingreceptCrêpesLättlagat och gott - crêpes borde vi laga oftare! De läckra, fyllda pannkakorna är inte bara lätta att variera, de går dessutom fint att förbereda och ha färdiga i kylen. Perfekt att bara ta fram och gratinera , så slipper du stå i köket när gästerna kommer. Prova ett gott recept på kycklingcrêpes i helgen! Vi lovar en godare helg! |
|
Hejsan, jag har köpt agar agar men kan inte hitta hur mycket agar agar jag ska använda.
Jag ska göra en Pannacotta som ska vara i en vanlig form med avtagbara kanter.
Jag har hittat recept där man ska ha en liter vatten och 2 msk agar agar men hur mycket "annat" ska man ha då?