Kommentar av
Arisu
23 februari 2011
Det finns även Melatin, vilket är utvunnen ur rödalger... men denna behövs också kokas upp i lite vätska innan den används (har prövat till en blodbål för en vegan) MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! Gott och bekvämtKrämig paprika–risottoEn krämig risotto är riktig festmat. Trots att den är både snabblagad och sköter sig själv! QuesadillasVardagstacosTill helgen står tacos på menyn i många svenska hem - varför inte en vanlig vardag? Quesadillas med keso och härligt rökig smak blir gott till soppa eller som matigt mellanmål. Sallader med grynGrynen som gör detSallader lagade med gryn och ris av olika slag ger skönt tuggmotstånd och mättar bra. Nu finns det många sorter att välja på; matvete, bulgur och couscous är bara några alternativ. Quinoasallad är vacker och smakrik med fetaost, kidneybönor och pepprig ruccola. Annars kanske bulgursallad passar, med ingredienser som ofta finns hemma. Ha en skön stund i vårsolen! |
|
Hejsan, jag har köpt agar agar men kan inte hitta hur mycket agar agar jag ska använda.
Jag ska göra en Pannacotta som ska vara i en vanlig form med avtagbara kanter.
Jag har hittat recept där man ska ha en liter vatten och 2 msk agar agar men hur mycket "annat" ska man ha då?