Kommentar av
Helene
14 januari 2011
Jag har använt en mosad banan istället för ägg i linsbiffar, fungerade perfekt! Kommentar av
vegankocken.wordpress.com
14 december 2010
Hej! Kokt potatis funkar bra som äggersättning. Mvh Maria - vegankocken.wordpress.com MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! SconesMajssconesNär solen tittar fram känns det helt rätt med solgula scones! Baka goda majsscones och njut dem nybakta. Glutenfria småkakorGlutenfritt kalas med smaker för alla!Att ordna riktigt god fika utan vanligt mjöl måste inte vara svårt. Hembakade chokladkakor är småkakor som alla kan njuta av! BakakakaBanankaka som muffinsBaka en god variant av den populära kakan till fikat eller efterrätt! Här är ett lita annorlunda recept där banankakan bakas som stora, saftiga muffins! Severa med vaniljglass, gärna med chokladkross och skivad banan. Eller skär ett kryss i toppen, garnera med grädde och chokladsås och du har en bakelse som mättar den mest gotte-sugne fikagäst! |
|
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar
Har ett bakverk som innehåller ägg och vill byta ut äggen mot något annat. Om jag ska ersätta äggen med sojamjöl, majsmjöl, majsstärkelse eller potatismjöl, hur mycket ska jag använda? Receptet behöver två ägg.