Kaka utan mandelmassa?
Hej! Jag ska baka en glutenfri och nötfri kaka. Grunden i kakan är mandelmassa. Kan man byta ut mandelmassan mot något annat tror du? Mvh Matilda
- Matilda
Det är svårt när jag inte vet så mycket om kakan. Men ibland kan man byta mandel mot solrosfrön eller pumpafrön, som mixas tillsammans med socker och eventuellt vatten. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! Färsk pastaHemlagad cannelloniFärdig färsk pasta från butiken är räddaren i nöden. Gör cannelloni i största formen och packa lunchlådor om det blir något över. FrukostbullarBaka själv de bästa frukostbullarnaVill du ha nybakat till frukost på bara 10 minuter? Prova snabba frukostbullarna som du jäser över natten! GlassMera glass!Peppar&Salt älskar glass. Kanske är du sugen på en klassisk jordgubbsglass? Eller blir havtornssorbet din nya favorit? Att göra egen glass är lätt och roligt! Ringla över en krämig kolasås på kondenserad mjölk och njut. Det är lätt att älska glass! |
|
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar
Du vet väl att mandel inte är en nöt det är en kärna och nötallergiker tål med andra ord mandel. Jag är själv nötallergiker och älskar mandelmassa.