Pastasås med sojakrossEn enkel och snabb sås som passar till pastan när det är bråttom! Du behöverReceptet är för 4 personer.
Gör så här:Koka upp vattnet och tillsätt buljongen och sojakrosset. Låt koka i minst 5 minuter. Rör i övriga ingredienser. Späd med extra vatten om nödvändigt. Låt koka ihop. Smaka av med saltet och servera med spagetti eller annan pasta.
Redaktionens kommentar
Konstigt... Prova att blötlägga den en stund i förväg!
MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! HonungHonung sätter smakJämfört med vitt socker smakar honung så mycket mer. Avgör själv med honungsbullar med aprikoser och pumpakärnor! HelgmenynTacksam ugnsrättAubergine trivs i ugnen! Gratinerade passar de perfekt för egen kryddning. Tranbär, rönnbär, äpplen och päronAlla höstens bärDet finns trots allt något mer än lingon och äpplen att koka sylt och mos av nu på hösten. Päronen har inte äpplenas hållbarhet men kokta till marmelad tillsammans med tranbär kan de stå på hyllan mycket längre. Tranbärens syrliga smak gör sig förresten bra till mycket, exempelvis för att sätta piff på små tranbärskakor tillsammans med lime. Fast rönnbären är mycket enklare att hitta och blir också vackra som marmelad eller gelé i burkar i långa rader ända fram till jul! |
|
Jag har problem med att mitt sojakross aldrig mjuknar. Är det vanligt? Jag funderar på om jag borde blötlägga det innan...